Träkrok – mot muskelspänningar

Posted on Dec 27, 2011 in Skönhet | 4 comments

Min far fick i julklapp ett behandlingsredskap för triggerpunkter och muskelspänningar som jag passar på att använda nu när jag ännu är hemma. Det är en form av böjd träkrok med hjälp av vilken man trycker på triggerpunkter på t.ex. ryggen, nacken, sätet etc. Det sägs att man genom behandlingstekniken ökar blodcirkulationen och upplöser slaggämnen.

Ett enkelt sätt helt enkelt att själv komma åt triggerpunkter, som man i vanliga fall inte lyckas komma åt! Men det gör ont…

4 Comments

  1. Var kan man köpa en sån? Såg superhärlig ut!
    God Fortsättning:)

    • I Finland finns de i alla fall :) Du kan göra en beställning med mig om du vill. Tack detsamma!

  2. Åh det där var ju en god idé, själv har jag tvingat nära och kära att massera min rygg hela julhelgen :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>