Vad är hälsosamt…?

Posted on Maj 29, 2012 in Hälsa, Kost | 0 comments

För mig? Idag? Att jag:

  • vaknar och känner att jag borde dra ut på ett långt cykelpass (för att det är den enda dagen denna vecka då jag har tid), men väljer att INTE göra det för att huvudet känns tungt med ett tryck mellan ögonbrynen. Istället dricker jag mitt kaffe i lugn och ro och äter min mat i stillhet. Cyklar endast 16 km till jobbet, utan stress. 
  • äter en otroligt god lunch i form av något av det nyttigaste som finns – lax!
  • har planerat hur min vecka ska se ut och känner mig i fas
  • umgås med människor jag tycker om
Det är hälsosamt för mig – just idag. Kan vara nyttigt att reflektera över ibland.
Kallrökt rosépepparlax och sallad med avocado, tomater, paprika, röd lök, fetaost + gräddfil med dill och vitlök!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>