Håller tummarna för att terapi hjälper!

Jag förstår inte riktigt varför och har ingen aning om hur jag ska lösa problemet men det känns som att jag och Emil håller på att glida ifrån varandra. Det är inte samma känsla när vi är tillsammans och vi rör varandra knappt alls. När vi sitter i soffan sitter vi i varsin ände istället för tillsammans som innan. O jag älskar honom fortfarande, vet att han älskar mig också, men någonting kommer emellan.

Pratade om det med en av mina närmast vänner igår, som känner mig och Emil lika bra, och hon tyckte att vi skulle testa på parterapi. Vi har ändå varit tillsammans i tre år och det har varit toppen fram till för någon månad sedan. Hon har själv gått på parterapi tillsammans med sin kille på Hindestedt Terapi i Mölndal och hon rekommenderade dem. De klarade upp sina problem, och det trots att deras problem var betydligt mer omfattande än mina och Emils.

Men det är så otroligt jobbigt och jag känner mig så hjälplös. Som att jag inte kan göra någonting åt det. Pratar med honom men han tar det inte seriöst. Säger att jag inbillar mig och att det inte är något. Att det är vanligt. Men även om det är vanligt så är det inte så jag vill ha det. Jag vill ha närhet. Jag vill känna att han älskar mig och visa hur mycket jag tycker om honom. Kanske får ta och boka tid för parterapi på Hindestedt Terapi och se om det ka hjälpa. Hoppas verkligen det för annars vet jag inte vad jag ska göra!