Professionell porträttfotografering

Det är ju superenkelt att ta snygga bilder själv med mobilen. Jag är bra på att ta selfies om jag får säga det själv, men ibland tycker jag ändå att det vore kul att få oprofessionella porträttfotografier tagna. För att kunna använda som profilbilder eller för att sätta upp som tavlor hemma. Har haft kontakt med Shippey Photography AB som drivs av en väldigt duktig porträttfotograf, Helen Shippey, som jag har hört mycket bra om. Hon tar bilder både nationellt och internationellt och har verkligen hur snygga bilder som helst på sin hemsida. Vore så kul att ha en så snygg bild på sig själv också.

Vet däremot inte riktigt hur jag skulle vilja ha bilden tagen. Tänker i alla fall att det vore snyggt att ta bilden utomhus på någon äng eller något, en sån där typiskt vacker porträttbild som man kan se överallt på internet. Kanske vore kul att ha någonting lite mer unikt egentligen, kan ju göra så att jag kollar med Shippey Photography AB och ser om hon har några bra idéer. För som det är nu så fungerar det i alla fall inte, så det måste jag se till att göra någonting åt det.

Jag har inte bokat tid för någon porträttfotografering än, men tänker att jag nog ska göra det, så ska jag meddela er sen om hur jag tyckte att det blev så att ni vet om ni också ska anlita Helen Shippey för att få snygga profilbilder och tavlor föreställande er själva eller inte.